goediptv.nl

🎉 Aankondiging: Koop een IPTV-abonnement voor een jaar en ontvang 2 maanden Gratis abonnement​ 🎁 🎉

RESTITUTIEBELEID

Bij GoedIPTV.nl is onze toewijding om uw tevredenheid met onze producten te waarborgen. Als u om welke reden dan ook ontevreden bent over uw aankoop of een probleem ondervindt dat onopgelost blijft en het systeem onbruikbaar maakt, bieden wij graag een volledige terugbetaling aan binnen 3 dagen na uw oorspronkelijke aankoop.

We geloven sterk in ons product en staan er volledig achter, maar we begrijpen dat het niet altijd aan ieders verwachtingen voldoet.

Aan onze terugbetalingsregeling zijn enkele voorwaarden verbonden:

Technische Problemen: Terugbetalingen voor technische problemen worden alleen verstrekt als we de gelegenheid krijgen u adequaat te assisteren. Als we het probleem niet kunnen oplossen, wordt een terugbetaling graag verwerkt. Neem contact met ons op voordat u een terugbetaling aanvraagt voor technische problemen.

Tijdsbestek: Terugbetalingen kunnen alleen worden verwerkt binnen 3 dagen na de aankoopdatum. Na deze periode worden geen terugbetalingen verwerkt.

Belangrijke Opmerking: Als u met een creditcard heeft betaald, worden terugbetalingen over het algemeen verwerkt en worden de fondsen binnen 20 werkdagen teruggestort op de debetkaart die is gekoppeld aan uw bankrekening. Er kunnen echter gevallen zijn waarin het langer duurt om de terugbetaling te verwerken, tot 90 dagen.

U kunt voor bijna elke aankoop op GoedIPTV.nl een terugbetaling aanvragen, behalve voor Reseller-credits, om welke reden dan ook. Om ervoor te zorgen dat onze IPTV-services aan uw behoeften voldoen, raden we ten zeerste aan een proefperiode te proberen voordat u een aankoop doet.f

GoedIPTV.nl verleent een volledige terugbetaling op verzoek via een ondersteuningsticket indien ingediend binnen 3 dagen na aankoop. Na goedkeuring ontvangt u binnen 24 uur een volledige terugbetaling op uw bankrekening of via dezelfde betaalmethode die voor de aankoop is gebruikt.

Houd er rekening mee dat we alleen aankopen binnen de afgelopen 3 dagen zullen terugbetalen. Voor andere terugbetalingsverzoeken buiten deze periode wordt het terug te betalen bedrag berekend op basis van de resterende ongebruikte abonnementsperiode. Ons ondersteuningsteam zal contact opnemen met gebruikers in alle gevallen van terugbetaling.

Klanten die van gedachten veranderen en willen overschakelen tussen servers, kunnen dat doen door een nieuw abonnement te kopen. Er worden echter geen terugbetalingen of gedeeltelijke terugbetalingen verstrekt in de volgende gevallen:

    •  Zenderlijst of Prestaties: Probeer onze proefperiode voordat u zich abonneert als u niet tevreden bent.
    • Box-instelling: We bieden beperkte ondersteuning voor het instellen van de box.
    • Bevriezing of Niet-werkende Kanalen: Problemen kunnen ontstaan door fluctuaties in de internetverbinding van de klant, problemen met de box of problemen met de Internet Service Provider (ISP).
    • Uitval van Kanalen: In het geval dat een kanaal niet beschikbaar is vanaf onze serverkant, zullen we alles in het werk stellen om het probleem snel op te lossen. Houd er echter rekening mee dat er af en toe kanalen kunnen uitvallen, en we kunnen geen terugbetalingen verstrekken uitsluitend op basis van de tijdelijke onbeschikbaarheid van specifieke kanalen
    • Klantverantwoordelijkheid: Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat de IPTV-services compatibel zijn met hun apparaten en aan hun specifieke eisen voldoen voordat ze een aankoop doen. Terugbetalingen worden niet verleend als de klant de compatibiliteit of geschiktheid niet vooraf controleert.
    • Wijziging van Gedachten: Terugbetalingen worden niet verleend als een klant van gedachten verandert over de aankoop of besluit onze services niet langer te willen gebruiken. We moedigen klanten aan om hun beslissing zorgvuldig te overwegen voordat ze een aankoop doen. 

Bij GoedPTV.nl streven we ernaar om de best mogelijke IPTV-ervaring aan onze klanten te bieden. Hoewel we ons best doen om eventuele problemen of zorgen aan te pakken, begrijpen we dat er omstandigheden kunnen zijn waarin een terugbetaling noodzakelijk is. Ons ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele problemen die u kunt tegenkomen.

Om een terugbetaling aan te vragen, dient u een ondersteuningsticket in binnen 3 dagen na uw aankoop, en ons team zal uw verzoek bekijken en de terugbetaling snel verwerken

Bedankt voor het kiezen van GoedIPTV.nl We waarderen het vertrouwen in ons merk en kijken ernaar uit om u hoogwaardige IPTV-services te bieden.